Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Texas holdem hands

I Texas Hold'em är det viktigt att alla aktörer förstår precis vad är de bästa och sämsta möjliga händer (uppsättning kort) som de kan hålla.

Visst veta vad är de bästa och sämsta typer av Texas Hold'em händer en spelare håller hjälper dem gå längs vägen för att förbättra sitt spel och därför hjälpa dem att maximera sina chanser att faktiskt vinna och så tjäna pengar.

I denna artikel kommer vi att ta en titt på några av de olika typer av händer som är anses vara det bästa eller värsta som en spelare kan ha vid någon tidpunkt när de deltar i en omgång Texas Hold'em.

Några av de bästa händer som en spelare kan finna att de har under sådana pokerspel är följande:

Ess-ess

– Det här är den bästa handen att alla pokerspelare kan hoppas få i sin hand och hjälper dig att vinna fler matcher än någon annan hand under en match kommer att göra.

King-King

– Även den här handen är fortfarande otroligt stark när man spelar i Texas Hold'em det är verkligen inte kunna dominera en match på samma sätt som ess-ess kan och kommer bli slagna enkelt om en spelare har ett sådant kort i sina händer.

Ess-Kung

– Ännu en väldigt stark hand, men för att vinna med denna typ av hand spelaren behöver veta att floppen fungerar för dem snarare än mot dem. Detta kommer då förhoppningsvis ge dem en ytterligare ess eller kung som kommer att göra sin position och hand i spelet mycket starkare. Plus att det är bättre om du har Ess och Kung i samma färg (suited) om möjligt eftersom dessa är mycket starkare än de som är olämpliga (inte i samma färg).

Queen-Queen

– Den här handen är stark när en spelare tävlar mot andra vars händer bara innehålla domkrafter eller lägre. Men skulle en annan spelare som innehar någon av ovanstående händer har vi nämnde då denna hand inte kommer att kunna hjälpa spelaren att vinna spelet alls.

Även vilka typer av händer som du borde inte att leka med när de konkurrerar på alla turneringar eller spel i Texas Hold'em är följande:

Ace-lågt kort som är olämpliga

– Ofta när en spelare börjar ta del i Texas Hold'em spel de kommer att tro att detta är en bra hand att hålla fast vid. Tyvärr även om det är en okej hand och kan du vinna ett spel då det bör inte åberopas särskilt när en höjning har spelats av någon av de tidigare spelarna.

Ansikte och lägre kort som är OLÄMPLIG

– Återigen som med ovan nämnda denna typ av Texas Hold'em händer sannolikt kommer att få dig att förlora mer än vinna. Så till varje pris så fort du ser en annan spelare höjer ante i mitten är det bäst att lägga sig i stället för att förlora längre.