Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Metoder för sportspel money management

För professionella sporter spelarna, är den viktigaste aspekten av sportspel som rör pengar förvaltning. Samtidigt som de har talang och kunskap att välja rätt team är mycket viktigt, är det rätta pengar förvaltning viktigt att ha en lönsam säsong. Oddsen för bookmakern är att varje spelare kommer att plocka vinnande lagen vid ett tillfälle eller det andra, men de flesta människor vet inte hur man ska hantera sina pengar på ett sätt som maximerar vinsten potential och minimera risken för förlust.

Den första och viktigaste steget i hanteringen av pengar för bookmaker vadslagning etablerar ett konto eller fond som ägnar sig enbart till för att göra satsningar. Denna fond är vanligtvis kallas en spelare "bankrulle", och bör vara ett belopp som du kan räkna med att förlora utan att sätta dig i en ekonomisk knipa. Medel för att betala hyra, lån eller investeringar bör betalas innan man undan pengar för detta ändamål. Sant med alla spel företag, bör spelarna inte spela om de inte kan råd att förlora de pengar de lägger på spel.

När en bankrulle spelarna är etablerad, är det nu dags att bestämma det belopp du är villig att satsa på varje spel. Ett populärt sätt för professionella spelare satsar en viss procent av sin bankrulle på varje spel, detta kallas den Kelly Criterion metoden. Nästan alla framgångsrika sportsbook pengar ledningssystem kommer att använda en variant av denna metod.

Mr Kelly's metoden utvecklades på 1950-talet och är en säker brand metod som används för alla sportspel online typer inklusive hästar, parlays och även aktiemarknaden. Denna metod använder en matematisk formel baserad på odds och sannolikhet att vinna. Formeln är egentligen ganska enkel och omfattar tre steg. Den första är att multiplicera oddsen för det enskilda händelse med sannolikheten för att vinna. Då kan du subtrahera sannolikheten för att förlora av svaret på det första steget. Slutligen tar du lösningen på steg två och dividera det med odds.

Den procentuella noteras av lösningen av kriteriet formeln ska andelen din bankrulle som bör satsa. När du har bestämt den andel av bankrulle att använda, välja att satsa typ att satsa på. Välja en vadslagning har bättre odds och kommer att öka dina chanser att lönsamheten över tiden. En Parlay insats, kräver mindre pengar att satsa och har en större avkastning på investeringar, men långt sämre odds. Kom ihåg varje spel typ har sin egna fördelar och nackdelar, så välj klokt.