Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Texas holdem strategi tjäna pengar genom att spela poker

Alla drömmer om att bli rik genom att spela poker och bli som Jaime Gold som vann tolv miljoner i World Series of Poker. För det första, att bli en vinnande spelare måste du sluta drömma och börja sätta kortsiktiga mål och mål om hur man skall uppnå vinner i poker.

Även i ett spel som Texas Hold'em du behöver för att sätta upp mål. Du bör ha bestämt en sak du vill och hur du kommer att få det. Du måste fråga dig själv som om du bara vill att gå efter spolar eller ställer du en ambition att vara den anläggning ess eller den vinnande handen.

Det bästa sättet att sikta och sätta upp mål är genom att hantera din bankrulle ordentligt i din strävan att vinna en stor turnering. Professionals rekommenderar att du alltid ställa in en viss mängd av din bankrulle för en turnering och aldrig riskera mer än 2% -3% av hela din bankrulle på din turnering. Det rekommenderas av professionella pokerspelare skapa ett kalkylblad (enkelt via Microsoft Excel) med din totala pengar skrivit på TOP. Den hjälper dig hålla koll på varenda krona du spenderar från ditt spelkonto. Likaså om hela din bankrulle uppgår till $ 2000 då, du ska aldrig spendera mer än $ 40 i en enda cash game. Ingen tvekan, poker är ett spel av risk, men spendera mer än 1% -2% är som att ge bort allt. Regeln gäller för alla spel oavsett om de är flera bord, heads up, sit-n-go turnering eller cash games.

Inte spendera mer än 1% -2% av din bankrulle är ett klokt sätt att stärka din bankrulle. Detta är inte en hård och snabb regel som ni börja vinna nybörjare rekommenderas att börja höja sina marginaler och riskerar mer än 1% -2%.