Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Onlinespel som ett socialt nätverk

Varje dag kan vi läsa i marknadsföringen forum, att Internet är ett stort socialt nätverk, där vi kan interagera med andra människor och även få möjlighet att lära sig, sälja, köpa produkter och tjänster, och även förälskad.

Nu är frågan: Är onlinespel en del av dessa sociala nätverk?
Svaret är ja och nej.

Genom Internet kan vi satsa på de spel som spelas individuellt, och de som vi har att interagera med andra människor, t.ex. poker och backgammon.

Det är uppenbart att ett spel som roulette, inte ett spel som lämpar att bygga relationer, eftersom risken för kontakt med andra människor är nästan noll.

Men vad händer till exempel med ett spel som poker?

Tillkomsten av Internet har förvandlat detta skicklighetsspel mer populär än någonsin. Varje dag män och kvinnor kan njuta av spelet från bekvämligheten av sina hem, som deltar i många turneringar, betting väldigt lite pengar och utan att ha en massa erfarenhet. Om vi ​​tror att ensamma människor kan tillbringa några roliga spel på poker och tjäna några dollar är vi givetvis i närvaro av ett socialt spel. Dessutom spelare blir integrerad med online pokerrum, eftersom varje dag som de offentliggöra namnen på vinnarna, framtida turneringar, strategier och bjuda in medlemmarna till diskussionsforum, där de kan diskutera strategier, stilar och mycket mer.

Vad händer med Bingo? Även i bingo spelarna inte konfrontera direkt, är det mycket intressant att notera de virtuella gemenskaper som bildas genom detta spel. Den bingo forum är mycket populära, och är mycket vanligt att se spelare som deltar i vänskapliga relationer och dela intressen mycket olika för dem i spelet, såsom hälsa, semester, familj etc.

Tags: ,

Read more...