Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Poker vinnande strategi topp 5 secrets att vinna online poker

Vissa människor tror att vinna poker är baserat på tur och slump, men detta långt ifrån sanningen. Om bra poker strategi inte är delaktig i att spela poker, varför skulle samma professionella spelare upphov konsekvent till toppen och kontanter i nästan varje gång? Det är viktigt att gå in i ett pokerspel med rätt poker strategi i åtanke. Om du ihåg de 5 tipsen nedan när du spelar, kommer du omedelbart att kunna förbättra dina vinstchanser i online poker.

Poker Vinnande Strategi # 1: Lär dig att läsa floppen

Online poker går i mycket snabbare takt, och du måste snabbt kunna skanna floppen och fastställa den bästa möjliga handen. Att lära sig att avgöra vad som är möjliga kombinationer, och som kan ha drabbats eller missar floppen helt och hållet är en bra poker strategi att ha. Det rekommenderas starkt att du sitta ute ett par rundor på en ny sittning för att försöka få en känsla för spelstil vid bordet.

Poker Vinnande strategi # 2: Koncentrera starka starthänder och tabell

Många online pokerspelare är lösa mycket och engagera sig i för många potter och ser för många floppar med svaga starthänder. En bra poker strategi är att strama upp och vänta på rätt kort så att du kan kände någon. Du kan eventuellt spela marginella händer i sen position när det inte finns några åtgärder framför dig.

Poker Vinnande strategi # 3: Anpassa till hastigheten på online poker

Online poker är uppenbarligen snabbare än i verkliga livet poker, och det är en bra strategi att lärt sig att anpassa sig till snabbare takt. Om du väntar för länge åtgärden är på dig, kommer din hand automatiskt att fällas och spelet fortsätter.

Poker Vinnande strategi # 4: Undvik att spela löst på nätet

Att vara en tätare och mer disciplinerad spelare är en beprövad poker strategi som kommer att göra dig till en bättre spelare och ta ner fler potter. Många super-lösa spelare försöker nätet för att se för många potter, och genom att dra åt ditt spel, kommer du att ta ner dem krukor.

Poker Vinnande strategi # 5: Leta efter berättar

Den slutliga poker strategi är att lära sig leta efter berättar. Det finns en hel del information kan du ta del av om online spelare, för att göra den mer korrekta beslut mot dem. Till exempel, om du floppar ett par och tabellen kontrollerar alla runt snabbt, kan spelarna att använda auto-knappen Kontrollera alltså betyda svaghet. När en spelare tar en stund att tänka innan föra sin hand för en höjning, lära sig att beakta denna handen vid showdown. Så att du kan förutse vad han kan ha när han tänker efter stund innan kommer in för en höjning igen. Du bör också försöka bete sig som oförutsägbara som möjligt när du spelar online poker.

Tags:

Read more...