Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Läggning favoriter del 6

Den sista artikeln om om favoriter – Det är artikel 6 av 6 och fortsätter med pekare ska leta efter i favoriter innan du lägger dem.

Tvåa

Några hästar kommer att avsluta frustrerande andra vid alltför många tillfällen. Detta är ett bra område för spotting falska favoriter. Naturligtvis finns det ofta goda skäl till varför en häst slutar 2: ai flera tävlingar, men ibland beror det på att hästen inte är "äkta", eller är fegt i en kamp på linje.

Väg upp oppositionen

Innan om någon häst, speciellt favoriter måste du vara först glad och säker på att det finns hästar i opposition som kan slå din. Något att alltid ha i åtanke, är det vilseledande uttalande som okunniga lagren ofta bandy om.

 · Om du lägger en häst i ett 12 löpare ras, har du 11 hästar kör för youâ ¨

Jag kommer att säga nu, det är den största belastningen av NONSENS du någonsin kommer att höra om om hästar. Det är helt enkelt inte sant. Det finns vanligtvis på sin höjd bara en handfull eller så av hästar som kan tänkas vinna dagens race. Det är mycket viktigt att du är säker på minst 3 av dina oppositionen att slå.

Rita

Favoriter är ofta misshandlad av lottningen – du måste kontrollera dra statistik för spåret, med särskilt beaktande av dagens resa. Ett varningens ord om oavgjort: Rita fördel och nackdel ofta ändras, ägna särskild uppmärksamhet åt de allra senaste dra statistik av tävlingar över dagens resa och markförhållanden.

Handikapp

Favoriter och 2: a favoriter i handikapp är alltid värt en närmare titt, eftersom de är de värsta rasen typ (statistiskt) för favoriter. Det finns många anledningar till detta, inte minst eftersom det kommer att finnas hästar i loppet som är svåra att exakt bedöma, och andra, som kommer att köra in i form eller underskattad.

Odds på Favoriter

Odds på favoriter per se, är riskabla fastställs. Lägg aldrig ett odds på skott på grund av priset. Du måste ha giltiga skäl att fastställa eller du kommer att förlora på lång sikt. Generellt sett odds på bilder är de minst lönsamma fastställs. Detta beror på att hästen kommer att ta en stor del av boken, och priset i procent är nära att ens matcha – på börserna är det ofta i uppbackare fördel. Som en tumregel, om du inte kan komma med 3 fasta och logiskt goda skäl att motsätta sig ett odds på skott, inte lägger det.

Tror det är över om för nu. Jag kan expandera på några av de punkter någon gång i framtiden, under tiden, jag hoppas du kan hitta artikeln användbar.

Hoppas du gillade den här om favoriter serie artiklar.