Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

David williams professionell pokerspelare review series

David Williams är en av dessa mirakulösa aktörer inom poker som vunnit internationellt anseende vid en tidig ålder av deras liv. Han är bara på hans 27 och redan vinnare av en ofantlig mängd pengar på poker som har skänkt honom med universella ära och berömmelse. Mer förvånande är att spelaren är på detta område från endast 1997 och trots en sådan kort tidsperiod på erfarenhet, har han varit en av de märkligaste mästare i poker världen. Detta Wonder Boy håller äran att vara den 6: e alla vinnare tiden pengar i pokerspel, förutom den 2: a vinnare av World Series of Poker år 2004 som belönade honom med $ 3,5 miljoner. Det magiska pojke på kort är ursprungligen en amerikansk och bosatt på Texas.

Det magiska pojken, David Williams med sin gunga känsla för stil och glamour STUNS hela världen med sitt intensiva spel ande och aggressiva utseende pussel motståndaren spelare. Den mest bedårande pojke på Poker har fötts upp upp av en ensamstående mamma ands har en syster som är åtta junior än honom. David Williams har själv beroende från sin barndom då hans mamma var en flygvärdinna hade han att göra allt själv. Det var när pojken fick attraktion i världen av "Magic: The Gathering" och därifrån senare till världar vibrostavar. Även en stadig spelare av poker, har han varit elev till Princeton universitet en gång där han flyttas till Southern Methodist University med ekonomi.

Den pojke, som utmärkte honom i logik och matematik, använde talang framgångsrikt inom området av poker och vunnit popularitet inom en liten tid. En tid kom när han saknade motståndare i cash games som han behärskar än något annat. David Williams lämnade också en anmärkningsvärd prestation i World Poker Tour där han blev tvåa och vann minst $ 600.000 pott i Borgata Open. Året var en lycklig en för honom som i år han uppnådde sitt installationstal första plats turneringen med Limit Hold'em poker klassiker där han lyckades fånga $ 121.000 pott i Las Vegas. Mannen av förundran fortsatte med sin turnering resor ända upp till år 2005, men det var först under år 2006 då han bedövad alla genom att plocka upp sexsiffriga potter på daglig basis vid finalbordet fixturer.

Förutom kämpa på Limit Hold'em, skänkte han en enastående prestanda i fråga om No-Limit Hold'em Main Event i San Jose där han strök spelarna genom att vinna $ 280.000 för hans utomordentliga fjärde plats. Men kom David Williams över hans bästa prestation hittills i WSOP 2006 genom att vinna sitt första guld armband i olika spel, från Seven-Card Stud till No-Limit Hold'em. Det var några magiska resultat som har gjort honom till en av de högsta pengar medelinkomsttagare i världen av poker och samtidigt en framstående topp OFFICER av Magic: The Gathering kortspel.

Tags: ,

Read more...