Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Pokerhänder beställ ranking explained

Fler och fler människor blir hooked på poker, speciellt i dessa dagar när det finns ett antal poker webbplatser som erbjuder gratis tutorials och spel. Precis som alla andra spelverksamhet, är poker ett spel som lovar spänning och spänning. Om du är ny på poker, är det bäst att lära sig om dess regler, särskilt pokerhänder ordning, som du måste behärska för att göra vinnande kombinationer.

Poker, en typ av kortspel, kräver spelarna att satsa på värdet av handen, vilket är den kort kombination i sina innehav genom att placera en viss summa pengar till den centrala potten. Den som har den högsta handen eller stannar kvar i handen efter alla andra spelare har lagt är vinnaren. Kombinationen bestäms av den etablerade poker händer order eller handranking hierarki.

Den bästa möjliga höga händer kommer i detta pokerhänder ordning: royal flush, straight flush, fyrtal, kåk, färg, stege, triss, två par, ett par, en hand inte ej nämnda men vinner med tanke på innehavarens bluffar skicklighet som gör alla andra spelare lägger sig.

En royal flush kombination består av en stege från tio till ett ess som bör fem kort i samma färg. I poker passar inte så stor roll så att när det finns lika starka händer, är krukorna split.

En straight flush är en stege, vilket kort i följd, med alla fem kort i samma färg.
En Fyrtal består av fyra kort av samma rang. Om det finns två spelare som har samma fyrtal, kommer ett femte kort delas ut till varje, och den med större kort vinner potten.

En kåk består av tre kort av samma valör plus två kort av samma valör.

Efter kåk är flush Den bästa handen i poker händer ordning. En färg består av fem kort, som inte är i följd, i samma färg, kom ihåg att fem kort i följd i samma färg bildar en färgstege. Om det finns två eller flera spelare med spolar, det högsta kortet i varje hand avgör rangen av färg och vinnaren.

En rak består av fem kort i följd som är av olika färg. Ess-kortet kan fungera som ett lågt kort eller ett högt kort, beroende på hur den bättre kan tjäna spelaren.

En triss består av tre kort av samma valör. Den bästa möjliga kombination av en triss är tre ess plus en kung och en drottning.

Två par består av två kort av samma valör och två andra kort av samma valör. Den bästa kombinationen av två par är ett par i ess plus ett par i kungar. I detta exempel ess definierar rangen av de två par jämfört med andra två par kombinationer av andra spelare.

Ett par är i princip fem kort som innehåller ett par av samma valör.

Nu vet du pokerhänder ordning. Gör dig redo att spela och vinna!