Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Använda antal histories för att vinna lotteriet!

Vinna på lotteri är en dröm som delas av alla som rullar fram till disken varje vecka och fastställer deras favorit nummer och hoppades febrilt att en större mirakel kommer att hända och dessa siffror kommer att komma upp! Naturligtvis med oddsen att vinna stora priset i intervallet många miljoner till ett, det finns egentligen ingen förväntan att vinna jackpotten, men det är fortfarande spännande att slå några siffror och kanske plocka upp några dollar.

Ingen – upprepa ingen – kan erbjuda ett system som kan garantera vinna på lotteri. Anledningen till att lotterier är så populära är uppfattningen att varje post har lika stor chans att vinna som en ingång att personen framför bara betalat för, och den post som personen bakom också kommer att satsa. Eftersom numren dras exakt samma sätt, under sträng kontroll och tillsyn, det finns aldrig någon fråga om partiskhet och om ditt nummer inte kommer upp, ja, det är bara ödet krossa dina drömmar av extravagans och lyx gång igen!

Men i stället välja nummer slumpmässigt, det finns en annan metod att ta. Eftersom lotterier har pågått i många år nu, är det möjligt att få historia av tidigare dragningar. Dessa historier visar vilka nummer som har dragits, och genom att analysera dessa data är det möjligt att använda matematik och sannolikheten för att välja pooler av siffror som är mer sannolikt att dras (eller, tvärtom, mer troligt att inte dras).

Så, hur kan detta vara lätt förklaras? Låt oss ta ett Einstein-inspirerade "tankeexperiment" att lägga fram en relevant analogi att alla kan förstå.

I stället för siffror, låt oss ta en grupp på femtio personer. Tänk dig att de alla i ett rum, och du är i ett annat rum, inte kan se dem. Varje person är numrerade från ett till femtio.

Nu kommer någon fram till dig och säger "Sex av de människor i rummet bredvid har en förkylning. Om du kan plocka minst tre av de människor med en kall, kommer du att vinna ett pris. Priset ökar när du att du väljer fler människor, upp till hela sex, där du vinner en miljon dollar. "

Låter det bekant? OK, utan någon ytterligare information, kontrakterade dina chanser att plocka de sex personer som har (unfortunately!) kall är astronomiska. Dina chanser att bara plocka en av dessa är endast två procent, än mindre plocka alla sex.

Jag har dock lämnat ut något här, något mycket viktigt! Du är i själva verket gett några bitar av information om de personer i rummet bredvid. Detta sammanfattas enligt följande:

Tio personer bor i en öken Tio personer bor i bergen Tio personer är äldre Tio barn Tre av öken-invånarna besökte nyligen bergen Tre av de äldre och två av barnen fick nyligen dränkt i en regnstorm Inget av barnen bor i fjällen

Ur denna information kan vi börja att gruppera människor i mindre bassänger som är mer benägna att ha en förkylning. De äldre personer som fick dränkt är mer sannolikt att har kylan än barn. De tre öken-invånare som besökte bergen är mer benägna att ha en kall än de sju som inte gjorde det. De fem personer som fick dränkt i regnstorm kan ha lika stor chans att få en kall, såvida de inte bor i bergen, där de som bor där kan ha högre immunitet för infektioner än öken folk, som sällan utsätts för viruset.

Även om detta är lite av en "därute" är exempelvis syftar till att införa betydelsen av vetskap om historia (eller "attribut") av siffror före ett visst oavgjort sker. Genom att analysera dessa historier, kan vi börja att skapa grupper av tal med en högre eller lägre risk för att dras över en viss period. Ju längre historien information vi har, desto mer "exakta" bedömningarna kan vara.

Tillämpa denna information till framtida utnyttjanden innebär att deltagaren har åtminstone använt etablerade matematiska & vetenskapliga principer för att underlätta inträde. Även om det finns aldrig några garantier för att vinna, kan du anta säkert att sannolikheten för att de nummer som dras är högre än andra tal.