Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Nba slutspel rapport söndag

NBA slutspelet fortsätter på söndagen med fyra matcher på schemat. Jag har bästa val val i de två dagtid spel på ABC nationella TV (Tjurar / värme) och Suns / Lakers).

De andra två spel till söndag natt var inte tillräckligt starka för att vara officiell spelar, men jag har några tankar och analys för varje spel nedan.

TORONTO i New Jersey (-4, 191) – Game 4 – 19:35 ET (TNT)

Inga officiella spela i detta spel, men jag skulle luta lätt mot Raptors (+).

Högre seedade lag studsa vanligen tillbaka i spel 4 efter en SU ​​förlust och Raptors passa en anständig 60% ATS playoff situationer baserade på 13-punkters förlust i Game 3.

Medan situationen är gynnsam, jag tvekar att gå emot Nät som de Matchup bra i denna serie och stå 4-1 SU / ATS i de fem head-to-head möten den här säsongen när båda lagen hade sin fulla laguppställningar tillgängliga. New Jersey dominerade dessa spel och hade en 14 + poängs ledning i fyra av de fem möten.

Ingen åsikt om Totalt (O / U 191). Game 3 uppgick exakt 191 poäng och ser ingen värde åt båda hållen.

DALLAS (-3 ½, 210) i Golden State – Game 4 – 10:05 pm ET (TNT)

Inga officiella spela i detta spel, men jag skulle luta lätt mot Mavericks (-).

Dallas avslutade ordinarie säsongen med de bästa spela i ligan (67-15 SU) och nu befinner de sig släpande i serien mot # 8 utsäde Golden State Warriors. Leta efter Dallas att studsa tillbaka med en stabil utveckling i kväll eftersom detta är den viktigaste matchen för säsongen för de regerande Western Conference mästarna.

Klass-A lag från en SU ​​förlust är ett långsiktigt vinnande spel i spel 4 och Mavericks passa en 54-28 ATS situation bygger på den premissen. Road team av en punktering förlust är också en långsiktig vinnande spel i MLS och Dallas passar en 68-42 ATS situation som är baserad på deras pinsamma 18-punkters förlust i Game 3.

Medan situationer är gynnsamma, är linjen alldeles för högt. The Warriors är mycket bättre än en typisk # 8 utsäde och Golden State fulla säsong spela i 44-41 SU är missvisande eftersom Warriors är en otrolig 18-5 SU / ATS sedan mars 5: a med hela sin början lineupen tillsammans (exklusive 11 mars spelet som Baron Davis missade).

Mitt full säsong märkeffekter gynna Mavericks med 4 poäng, men med bara matcher sedan 5 mars skulle gynna faktiskt gynna Golden State direkt av 1 ½ poäng ikväll. The Warriors även matcha upp bra i den här serien och 8-2 SU / ATS mot Dallas de senaste två säsongerna. Golden State huvudtränare Don Nelson coachade tidigare i Dallas och han är mycket bekant med Maverick stil och nuvarande spelare.

Inga officiella spela på den totala (O / U 210). En lätt luta sig mot under så de tre playoff-spel har i genomsnitt bara 197Â ½ poäng per match och jag förväntar mig Dallas att satsa mer på försvar efter tillåter 109 poäng i Game 3. Sammantaget har min re-scoring takt och modeller procent i genomsnitt 208 och 210A ½ i de tre playoff-spel.

STEVE Merril är en professionell sport handicapper och en dokumenterad medlem av den professionella handicappers League. Ta hans Premium spelar här.