Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Poker disciplin

Det är sant för varje sport som disciplin är en viktig faktor för konsekvent framgång. Trots de överens om att poker är ett spel hasardspel, måste du inse att om ni en dag ska bli en lönsam pro, måste du skapa SPORTSMANNAMÄSSIG disciplin för lärande, förståelse och ständiga praxis. “Talang” är förvisso viktigt, men även de största talang behöver en metod, och metod förvärvas från noggrann studie.

I själva verket finns det inget som heter spontan talang: musik inte “bara logiskt att” Mozart – där skulle han vara om han inte hade tillbringat sin barndoms praktiserande? Man kan säga att talang är väl inövade potential. Vänta inte på ett freaky far att slå dig med en stav över fingrarna varje gång du spelar fel kort, ställa din egen disciplin.

Amatörer spelar för nöje och spänning risk mot en blind slump. Det är det som håller verksamheten vid liv. Professionella spelare lämnar chans ingen chans: pro vet vad hans grundläggande chansen och utnyttjar varje motståndares slip, minns repetitiva mönster och beräknar det aktuella oddset. Den seriösa spelare förväntar sig inte att ha enfaldiga kul: hellre tar han nöje i att effektivt tömma fickor som ett yrke. Chans bara anger näringsidkarens världen som en av de faktorer mot vilka han träffar sin intelligens och skicklighet. Tanken är inte att spela halv-blint, utan att resa sig mot en annan metod och vinna.

Det är viktigt att känna till de sorter av poker spel och att veta vilka av dem som bäst passar dina förmågor och anlag, inte bara för att inse vad dina svagheter, men vet också vilket spel sporrar dig till ditt bästa och bäst engagerar din intuitioner. Spelare som inte har för vana att själv introspektion hålla trumpet spelar ett spel som inte bedriver sitt bästa fakulteter. Ibland en välvillig professionellt utseende från sidan kan råda den person att prova en annan speltyp och spelaren är förvånad att upptäcka att de är mycket mer begåvade än de trodde.

Det är stor skillnad mellan limit och no-limit poker. En disciplinerad spelare kommer inte att ge efter för frestelsen och kommer att föredra spel där han känner sig helt, gurka-cool kontroll. I limit poker disciplinerad spelare tenderar att spela med försiktighet, agera cool, tagit sig tid att i hemlighet samla information om motståndarna, som avser att mjölka dem med små rörelser. De kommer att spela bara händerna värd att spela: de bästa spela endast omkring en fjärdedel av händerna upp dem.

En disciplinerad no limit professionella kommer att bevisa motsatsen till reserven kommer att vara aggressiv före floppen, och kommer att spela händer som den gräns som experten verkar vårdslös stunts, att alltid veta, men exakt vad han försöker uppnå genom att varje offensiv satsning.

I båda fallen, inte mindre viktigt än rätten att röra är möjligheten att begränsa sig själv och sluta när situationen är hopplös eller när du känner att du är att förlora kontrollen: Det händer alla, men disciplinerad spelare tillägnad jämn prestanda kommer inte att fortsätta Fantomen på montering frustration.

Tags:

Read more...