Online Casino Bonus Besök
€100
1000 KR
€200
€100
€100

Holdem taktik att alltid satsa perfekt

Dess avgörande att ha vissa grundläggande behov holdem taktik du kan ringa om och om igen oavsett vilken situation du befinner dig i. Lärande och efter starka rötter holdem taktik är avgörande om du någonsin kommer att frigöra energi för att utföra mer komplicerade uppgifter och drag. Genom att ha en primär vadslagning strategi du tar gissa ur spel. Det är enklare, snabbare och faktiskt mer effektiv.

Alltid satsa tre gånger stora mörken

Period. Dess den snabbare och enklaste sättet att satsa. Detta är det första steget du bör ta när man spelar holdem. Du kan fokusera på vad andra holdem taktik du arbetar på och glömma det komplicerade spel genom att följa denna strategi. Bara satsa tre gånger stora mörken. Så du har alltid bara har valet av ihopfällbara eller höja tre gånger stora mörken. Bry dig inte att checka eller syna. Om någon annan gör en resa har du ett val: luckan eller satsa (som åter öka) tre gånger stora mörken.

Den bästa vadslagning strategi du någonsin gjort

Detta är en mycket effektiv vadslagning strategi och en av mina favorit holdem taktik av följande skäl.

1) Det tar smärtan av att besluta hur mycket du vill satsa
2) Det gör att du kan fokusera på dina kort
3) Du frigöra emotionella och mentala energi för att beräkna pottodds, läsa ansikten, bedöma motståndare och mer
4) Du upplevas som aggressiv
5) Du skrämmer dina motståndare
6) Du kan aldrig läsa eftersom du inte ändra din spel stil
7) När du gör vad din motståndare kommer tro att du har en bra hand
8) När du reraise någon kommer att ha en stor tonvikt

En dold förmån

Detta spel metod har en annan dold förmån. Det är en mycket effektiv offensiv strategi eftersom du kommer att göra ditt beslut att ta upp mycket snabbare. Istället för att sitta där och tänkte och tänkte på hur mycket du vill satsa, du bör redan ha vidtagit de beslut när det din tur och sedan BAM du höja. Genom att göra detta spelare kommer andra vara förvånad eftersom du spelar så fort. Detta kommer att göra dem mer rädd för dig. Hur skulle du känna om du tagit upp någon och de omedelbart reraised du utan att tänka? Deras förtroende skulle skrämma dig.

Att höja tre gånger stora mörken är ett av de största mest grundläggande holdem taktik runt. Tre gånger stora mörken är en bra summa. Det är inte för liten, det är inte för stor. Dess precis tillräckligt för att betyda något men inte för mycket att du får problem om du gör ett misstag en förlorar och potten. Nästa gång du vid pokerbordet, kom ihåg detta holdem taktik plan och bara alltid höja tre gånger stora mörken.